ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Χταπόδι Κρασάτο

  • 1 χταπόδι περίπου 2,5 κιλά
  • 2-3 φύλλα δάφνη
  • 1 φλ. τσαγιού ξύδι
  • 1 κ. σ. ζάχαρη
  • 1 φλ. τσαγιού λάδι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε και πλένετε καλά 2,5 κ. χταπόδι.
  2. Αφήνετε να στραγγίσει.
  3. Το βράζετε με το νερό του μέχρι να μαλακώσει.
  4. Το στραγγίζετε και ρίχνετε 1 φλ. τσαγιού λάδι, να τσιγαριστεί.
  5. Ρίχνετε 1 φλ. τσαγιού ξύδι, 1 κ. σ. ζάχαρη και 2-3 φύλλα δάφνης, προσθέτετε και το ζουμί του χταποδιού και το αφήνετε να βράσει, μέχρι να δέσει η σάλτσα του.

εναλιον footerlogo

T : 2104813300

E: info@enalion.eu

Πνευματικά δικαιώματα © Μ. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος 2014