ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πέστροφα με φέτα

Συστατικά

  • 2 μεγάλες πέστροφες
  • ¼ του κιλού φέτα
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο
  • Ρίγανη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

Καθάρισε καλά τις πέστροφες στο εσωτερικό τους και αφαίρεσε τα κόκαλα

Αλατοπιπέρωσε καλά και άλειψε το ψάει με το ελαιόλαδο. Πασπάλισε με τη ρίγανη και το σκόρδο ψιλοκομμένο

Ψήσε την πέστροφα στο γκριλ, γυρίζοντάς τες μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρέ

Λίγο πριν τις βγάλεις από το φούρνο τρίψε στην επιφάνειά τους τη φέτα και άσε το φαγητό να ψηθεί 10 λεπτά ακόμη

Σέρβιρε με διάφορα λαχανικά

εναλιον footerlogo

T : 2104813300

E: info@enalion.eu

Πνευματικά δικαιώματα © Μ. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος 2014