ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μπαρμπούνια με μάραθο

ΥΛΙΚΑ

  • 6 μπαρμπούνια
  • 4 λεμόνια
  • Ρίγανη φρέσκια
  • Μάραθο φρέσκο
  • Σπόρους μάραθου
  • Ελαιόλαδο Άλτις
  • Αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο όσο να καλυφθεί ο πάτος. Βάζουμε μάραθο στη κοιλιά των ψαριών. Βάζουμε τα μπαρμπούνια μέσα στο τηγάνι, πασπαλίζουμε με μαραθόσπορο και ρίγανη, προσθέτουμε το χυμό από 1 λεμόνι, καλύπτουμε τα μπαρμπούνια με φέτες λεμονιού, ρίχνουμε αλάτι – πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 7 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Δεν πρέπει να ξεσκεπάσουμε όσο ψήνονται τα ψάρια μας.

εναλιον footerlogo

T : 2104813300

E: info@enalion.eu

Πνευματικά δικαιώματα © Μ. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος 2014